čtvrtek 6. března 2008

Kolíčkův kvíz

Nedávno jsem narazil v jednom brněnském starožitnictví na naprosto úžasnou, v mé kuchyni prozatím chybějící věc. Ani chviličku jsem nezaváhal a už jsem si ji nesl v tašce domů. Ono by se toho do tašky rádo vešlo více, ale já měl zrovinka v peněžence tak akorát na tuhle nádheru. Člověk totiž hned tak nenarazí na sadu dřevěných kouzelnických hůlek za pár korun (co s jimi, ale byly neodolatelné), velký proutěný koš, v kterém chovali možná vaši babičku, domovní cedule s názvy ulic dávno zapomenutými ... No, nebyla to poslední návštěva, milá paní prodavačka jistě dovolí udělat pár snímečků :o)

Záměrně mluvím o "věci", protože při prohlížení zkušebních fotek mě jedna z nich upoutala - není skoro poznat o co jde. Tak mi připadla na mysl malá soutěž: hádejte jaká krásná a užitečná kuchyňská pomůcka se ukrývá na fotografii?


Odměnou vám zanedlouho bude nadýchaný recept na tradiční velikonoční dezert!

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Sííííím tady!!!! Beránek boží!!!

Anonymní řekl(a)...

aaa, byla jsem předběhnuta:-)Beránek je to, no:-)
Iscilitight

pan Kolíček řekl(a)...

Je je dámy, asi máte lepší zrak než já :o) Přišlo mi to opravdu k nepoznání. Už se těším, až v nové formě vyzkouším recept naší babičky!

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem přišla s křížkem po funuse, ale vymluvím se na časový rozdíl ;o) Už se těším na recept!

Unknown řekl(a)...

Já se vymluvím na Salimu, nebyl čas:) Ale je to jasný beránek:) Spíš by se mi líbil ten koš na chování prababičky:) Teď se jeden pokoušíme instalovat coby kolíbku, ještě vychytat pár drobností:) Na recept se těším, snad ještě abych si zajela k dědečkovi vyptat formu po babičce.

pan Kolíček řekl(a)...

Recept se chystá na příští víkend, doufám, že nedopadnu jako kolegyně z práce, která v troubě chytala utíkající těsto jako v pohádce Hrnečku vař :o)