pondělí 21. dubna 2008

Pohoda JAZZ

Nebojte se, dnes nevařím :o) Jen jsem chtěl brňákům, blízkobrňákům a především hudbymilcům připomenout, že nám včera (20.4.2008) začal sedmý ročník mezinárodního jazzového festivalu JAZZ FEST BRNO 2008, desetidenní svátek fantastické muziky! Zahájen byl slavnostním koncertem v Městském divadle Brno, který obstaral Gustav Brom Big Band s hostujícím Peterem Lipou - představili na něm skvělého ruského jazzmana Igora Butmana.

Takže jak zmíněné divadlo, tak klub U kouřícího králíka, Fléda, Semilasso v Králově poli, Stará pekárna a jiné brněnské scény se mají na co těšit. A vy s nimi - věřím, že si najdete svoji chuťovčičku ve skvěle sestaveném menu. Pokusím se nějakého koncertu divácky zúčastnit, jen teď zrovna nevím, jak to narvu do prací nabitého týdne. No uvidíme… Každopádně vám přeji “příjemnou zábavu a ničím nerušený poslech…” :o)

informace: jazzfestbrno.cz

Zdraví Kolíček :o)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Váš blog se mi líbí čím dál tím víc, správný mix kultury a vaření. Nejen jídlem živ je člověk. ;-) aida

pan Kolíček řekl(a)...

Aida: věrná pravda, proto se chystám zítra na kulturní pochoutku v rámci Jazzfestu do brněnského Semilassa - Radio String Quartet(dech beroucí smyčcové kvarteto) a Karel Růžička Trio (nezměrně invenční klavírista ve společnosti jazzové šlechty). Už se těším, jak si smlsnu :o)
P.S.: Díky za pochvalu :o)

renata řekl(a)...

Moc a moc fandím Vaší hravosti. Obrázek v úvodu je přesně podle mého gusta. Těším se na další Vaše kreativní nápady...

Anonymní řekl(a)...

renata:
díky za pochvalu, pokud budu mít někdy při sobě (a v sobě) zase lahvinku tak skvělého vínka jako u vytváření "saxofonu" z pohanky, půjde to samo! Zdravím :o)

renata řekl(a)...

No, hlavně že se Vám netřásly ruce...