čtvrtek 19. února 2009

Prý kuchyně budoucnosti ...


Ještě nevíte, jak vybavit svoji
novou kuchyni? Snad vám toto video pomůže :o)





9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pane Kolíčku, kde jste to vyhrabal? Takové krásné video! :o)Zrovna dnes by se mi hodila možnost "televizního" nakupování - pokecat si s prodavačem za rohem, naplnit ledničku a přitom nevystrčit nos z baráku - venku je hnusně, mrazivo a vlezlo :( Bohužel, takové služby naše sámoška neposkytuje.

pan Kolíček řekl(a)...

schnytlik:
poslal mi to včera kamarád mailem, ani nevím, kde k té kráse přišel, snad z archivu ČT - musím se ho zeptat. Ale je to sranda, na to, že je to rok 1957 - Sibila se může jít zahrabat :o)))

Anonymní řekl(a)...

Jé, to je pěkné!
Podobné filmy promítají i na výstavě Bruselský sen: http://www.moravska-galerie.cz/cs/vystavni-akce/bruselsky-sen/ - jestli jste tam ještě nebyli, vřele doporučuju.
aida

pan Kolíček řekl(a)...

aida:
díky díky díky - ta výstava začala zrovna když jsem měl v práci největší fofry a přes vánoce jsem na ni úplně zapomněl. A v březnu končí! Tak to musím stihnout :o))

Anonymní řekl(a)...

My tam byli už víckrát, mj. i mezi těmi Vánoci (vždycky 26.12. mívají volný vstup) - vytáhla jsem naše babičky (moji máti a tchýni). Byly nadšené, spoustu věcí měly nebo ještě mají doma. Když byla tahle výstava v Praze, přišlo tam prý 30 tis. lidí; tady to asi tak slavné nebude, přitom to mají oproti Praze rozšířené o architekturu (horní patro).
aida

Anonymní řekl(a)...

A já pořád, proč ta dnešní svíčková chutnala jako guláš ! No jasně, popletla jsem děrované štítky ! :-))
To je opravdu parádní video, moc jsem se pobavila ! :-)

pan Kolíček řekl(a)...

Tea:
:o))) Příště pozorně hlídat dirky!!!

Anonymní řekl(a)...

Já už na to taky někde hleděla :) Bavila jsem se královsky, ale je fakt, že se docela trefili. Že některé věci prostě byly krok špatným směrem, ale zrovna s těmi děrovanými štítky - no řekněte, kdo nikdy nevařil z počítače? Já pobíhám mezi počítačem a kuchyní, čímž se značně rozšiřuje zmatkovací rádius :)

pan Kolíček řekl(a)...

vlaďka:
no to asi každej - já se to pobíhání snažil eliminovat opsáním (teď už konečně vytištěním) receptu, ale vždycky ho pak někde položím a nenajdu a tak je mi to na prd :o)) K tomu počítači - dovedeš si představit tu obrovskou spíž, která by byla za tím počítačem, aby rovnou odebíral suroviny a vařil podle těch štítků? :o)))