pondělí 26. května 2008

Dilema

Tak teď nevím…

Přišla mi pozvánka na 2. ročník Galerie rulandských vín v ČR. Ochutnávku pořádá Cech kyjovských vinařů, v nabídce budou vína moravská, česká i zahraniční. A pozvánku doplňovalo osobní doporučení mé známé, účastnice 1 .ročníku - prý tam původně jela s despektem a odjížděla nejen mile překvapena, ale dokonce nadšena. A to je u ní co říct!

Jeden by tedy řekl - není co řešit, jedu. Jenže - ve stejném termínu probíhá v Brně pod krokodýlí tlamou 9. ročník Radničních dnů s malými pivovary. A tam se zase budou nabízet pivečka která běžně neochutnám… Fakt problém. Víno nebo pivo? Kyjov nebo Brno? A teď babo raď! Možná to udělám tak, že v pátek večer zajdu na chvíli na pivečko a v sobotu vyrazím do Kyjova na rulandské. Brněnská akce totiž probíhá dva dny v poměrně úzké Radnické ulici a v sobotu přes den bývá tak narvaná lidmi, že se téměř nedá projít. A „mačkandu“ v davu zrovna nemusím (proto také bojkotuji brněnskou Muzejní noc - dvakrát mi to stačilo, raději si jindy zaplatím vstupné).

Pokud chcete řešit podobné dilema jako já, zde jsou základní informace:

Radniční dny s malými pivovary: 30. - 31. května. 2008, Brno, Radnická ulice a nádvoří staré radnice

Galerie rulandských vín v ČR: 31. května 2008, Kyjov, Dům kultury, zahájení ve 14 hodin

Kolíček

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Taky přidám jeden tip na příští víkend: http://www.pavlof.cz/clanek/16/klimatex-dragon-boats.html
My tam budem určitě, závodíme v ČP-DB. ;-)
aida

Anonymní řekl(a)...

aida:
rád vidím že jste tu tenkrátnedělní přeháňku při závodu v Brně přežili - tak ať to klukovi sviští!!! :o)

Anonymní řekl(a)...

Jo, přežili. Klukovi to sviští snad dobře, teď jen doufám, že o víkendu to bude svištět i nám - a taky koukám, že se mi ten odkaz nějak nepovedl, přitom vložený byl celý. :-/
Mějte se a užijte si piva i vína. aida

Anonymní řekl(a)...

aida:
jestli vy nejste Svišti :o)S vaším odkazem problém nemám, mě se ta "pavlofská" stránka otvírá dobře, tak nevím...

Anonymní řekl(a)...

Asi to bude prohlížečem a PC, z jednoho ze dvou, u kterých bývám nejčastěji, to vidím celé, z druhého jen fragment.
Jak jste si nakonec rozmyslel ten pátek? Nic proti pivovarům, ale uvědomila jsem si, že v Metru jsou zítra moji milovaní Hmm..., vřele doporučuju.
aida

Anonymní řekl(a)...

aida:
jo jo, čet sem to, myslím, v Kultu, ale už nestíhám.. ještě jsem je naživo neviděl, tak si holt počkám až zas pražáci přijedou.. :o) na to páteční pivko asi na chvíli zajdu - spíš mě mrzí ten košt vína, bojuji abych se tam dostal, ale nějak se mi do toho zamotala práce...