úterý 27. května 2008

Biosféra

Pro všechny truchlící pozůstalé po zesnulé prodejně Guspe v centru Brna zde mám nejnovější informaci. O resuscitaci nebožky mi sice není nic známo, zato jsem se dozvěděl, že na jejím místě otevře prodejnu lahůdek firma Biosféra. Sortiment by snad měl být podobný jako ve staré prodejně, ovšem od jiných výrobců a vše přísně v bio kvalitě. No, uvidíme, jsem zvědav jak si povedou, tak bohatou nabídku sýrů asi mít nebudou. Každopádně jim přeji hodně štěstí a výdrž.

A my brňáci si musíme prozatím vystačit s prodejnami italských specialit v pasáži Komerční banky na náměstí Svobody (Sapori ´d Italia) a v nákupním centru IBC v ulici Příkop (La mia Gastronomia). Ale ty jsou taky dobré, ne?


Kolíček

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nenene, ješětě nám zbývá asi týden otevřená prodejna Cheesy na Pekařské (www.vemeno.cz - jsou tam zatim jen adresy prodejen). Viděla jsem tam převážně různě zralé a ochucené goudy, ale měli i jiné sýry ... musím nabídku ještě pořádně prozkoumat.
Katy

Anonymní řekl(a)...

katy:
no vy jste poklad!!! tak už to tam funguje? super, úplně jsem je zasklil, musím tam co nejdřív vyrazit a poreferovat. díky moc za info a zdravím :o)))