První chuťovkou je pozvánka na derniéru projektu BIG DEAL v Brně. Poslední prázdninový pátek od 18 hodin se na nádvoří Domu panů z Kunštátu uskuteční akce pod názvem Benátská noc a podle informací pořadatelů vás čeká prezentace vystavujících ateliérů, hudební produkce a letní občerstvení. Chcete-li zažít příjemnou atmosféru letní noci tak jako já v půli dubna, neváhejte a přijďte, já určitě nevynechám :o)
Druhá "chuťovka" je pro jistotu v uvozovkách. Objevil jsem článek na serveru iDNES s titulkem Zvířecí penisy v Pekingu, specialita pro gurmány. Nic proti vkusu a chuťovým buňkám ... jen by mě zajímalo, jestli by mi/vám bylo u oběda také tak do smíchu jako na přiloženém videu.
Napadla mě malá anketka:
- Co nejneobvyklejšího jste ve svém životě požili?
- Máte oblíbený recept na dobrotu s neobvyklou, v české kotlině neznámou ingrediencí?
Vynechejte prosím překusování žížal :o) Vybraný recept se pokusím uvést v mé kuchyni.
4 komentáře:
To je moje moje nejoblibenejsi TV food show (Andrew Zimmern)..:) Proste jezdi po svete a ochutnava vse, co lze jist..:) Podobne jako "No reservation" Anthony bourdaina, ale min chlasta a je odvaznejsi...:)
Anonymní: Já na něj koukal jak zjara, odvážný to teda je :o) Škoda, že nevládnu angličtinou, určitě bych se bavil ještě líp.
Nejneobvyklejší byl asi kvašený žralok, grilovaná velryba a taky papuchalek. Žralok vyloženě negativní zkušenost, velryba žádná sláva, zato papuchalek mňam mňam! :)
tomek:
teda že se nestydíš - takovej hezkej pták a on ho sežere...:o)) Ale fakt je, že by mě zajímala chuť všech tří zmíněných pokrmů (i přes riziko negativní zkušenosti). Zdravím :o))
Okomentovat