středa 22. října 2008

Cheesy v novém


Mnozí z vás zaznamenali katastrofu v podobě sice nutné, ale nekonečně dlouhé opravy brněnské Husovy a z části i Pekařské ulice. Mnohým obchodníkům po pár měsících oprav došla tpělivost, rozhodli se sbalit svá fidlátka a s hlavou vztyčenou se přesunuli na nová působiště.

Mezi nimi jsou i provozovatelé Cheesy. Sympatická sýrová speciálka se stále usměvavou obsluhou našla od tohoto týdne nové působiště na Minské, kde obsadila bývalou prodejnu zeleniny. Pří mé návštěvě byla prodejna zalitá podzimním sluncem, já si s chutí koupil oblíbený kozí sýr s mědvědím česnekem a proplétajíc se hloučkem zákazníků vybral láhev vína z vinic herce Gerarda Depardieu. Spolu s nimi obývají regál vína neméně známého Pierra Richarda (moje představivost hrála naplno - dva bardové francouzského filmu sedí u hraničního kolíku vinohradu a připíjí si na zdraví a hlavně úspěch letošní sklizně :o)





I já tedy připíjím Cheesy na zdraví, přeji spokojené zákazníky a hlavně žádné ošklivé bagry!!

Cheesy Brno
Minská 6
otevřeno: po - pá 9 - 19, so 9 - 12
www.cheesybrno.cz

Kolíček

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Rád bych upřesnil "nekonečně dlouhou opravu Husovy a Pekařské"

jeden z důvodů komplikované rekonstrukce je "umožnění přístupů k obchodům po 90% doby rekonstrukce" čímž mimo jiné tato podmínka uvedená ve stavebním povolení způsobuje volný pohyb civilistů po staveništi

proč se opravuje? protože na vodovody a kanalizace zde od války nikdo ani nešáhl

A způsob kterým se s tím Cheesy vyrovnalo je asi jediný možný (a na Minskou to mám blíž :o))) díky

pan Kolíček řekl(a)...

anonymní:
jo jo, ta oprava potřeba, to chápeme všichni, jenže vysvětlujte to obchodníkům, když jim nájem nikdo nesníží a tržby přitom výrazně klesnou (v květinářství Erika taky brečí, a i jinde). Veřejnost má na staveniště sice přístup, ale choďte na nákupy v pohorkách! Cheesy to vyřešila velmi dobře, podmínky, které měli na starém, byly doslova likvidační - akorát to k nim teď mám dost z ruky. Jen se bojím aby na Pekařské zbyl ještě nějakej krám. Prostě vždy je něco za něco... Zdravím :o))