tag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post5421231012740584677..comments2024-01-14T18:53:32.557+01:00Comments on Kolíčkův blog: Antoine - Augustin Parmentierpan Kolíčekhttp://www.blogger.com/profile/11083961534708550042noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post-42446744627417374112008-04-19T22:47:00.000+02:002008-04-19T22:47:00.000+02:00Bali: javor, dělám si srandu :o)Bali: <BR/>javor, dělám si srandu :o)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post-50734756941768130272008-04-19T17:54:00.000+02:002008-04-19T17:54:00.000+02:00tak jsem to nemyslela :-)))tak jsem to nemyslela :-)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post-30597180754351215012008-04-19T14:46:00.000+02:002008-04-19T14:46:00.000+02:00bali:pochopil jsem - na tu kachnu nenechám se pozv...bali:<BR/>pochopil jsem - na tu kachnu nenechám se pozvat :o)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post-81194323939624332632008-04-18T09:26:00.000+02:002008-04-18T09:26:00.000+02:00my taky dáváme maso dolů, ale orig. verze je maso ...my taky dáváme maso dolů, ale orig. verze je maso uprostřed ;-)<BR/>Z kachny to moc často neděláme, protože málokdy zbyde :-))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post-72146469500532383732008-04-17T22:47:00.000+02:002008-04-17T22:47:00.000+02:00tea:tak já si s vámi přiťuknu tím bramborákem :o)V...tea:<BR/>tak já si s vámi přiťuknu tím bramborákem :o)Vivat brambora, vivat Parmentier!(ikdyž - mezi námi - rejži můžu taky :o)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post-7409995980770730022008-04-17T22:36:00.000+02:002008-04-17T22:36:00.000+02:00bali:no jo, skvělá klasika, taky to miluji, akorát...bali:<BR/>no jo, skvělá klasika, taky to miluji, akorát dávám "sekačku" na dno a "br-kaši" navrch. Ale to kachní vám závidím, u nás zase tak často nebývá - asi se nechám pozvat :o)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post-83291505867156294962008-04-17T17:16:00.000+02:002008-04-17T17:16:00.000+02:00Bali zase, jako vždy, dělá chutě ! :-)Také děkuji ...Bali zase, jako vždy, dělá chutě ! :-)<BR/>Také děkuji panu Parmentierovi ( já po česku ), za jeho diplomatické schopnosti, neb přesvědčit francouzský dvůr o novince, jako brambory a dokonce o jejich poživatelnosti a prospěšnosti, asi nebylo jen tak. A Vám Kolíčku, že jste to tak pěkně napsal a nafotil. <BR/>Bramboráku ta zelená mašlička moc sluší !<BR/>Takže připíjím Antoine-Augustinovi a jdu siAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4170939272632805227.post-76668641269313122862008-04-17T15:40:00.000+02:002008-04-17T15:40:00.000+02:00Merci monsieur Parmentier; mám ráda tzv.Hachis par...Merci monsieur Parmentier; mám ráda tzv.Hachis parmentier, což je jedna vrstva bramborové kaše, druhá vrstva hovězího masa (mleté nebo sekané) a třetí vrstva opět bramborová kaše. To vše posypáno sýrem a zapečeno. Doma používáme kdejaký zbytek masa, kuře, vepřové, ale nejlepší je to asi z kachního konfitu, mňam ;-)Anonymousnoreply@blogger.com